Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Eξαρθρώθηκε σπείρα Αράβων που έκλεβε αυτοκίνητα



ΔΥΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΕΙΧΑΝ
ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
ΜΕΣΑ Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Η Αστυνομία συνέλαβε την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο, δύο Αλγερινούς και ένα Μαροκινό στην Αργυρούπολη. Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα στις περιοχές Αργυρούπολης, Ηλιούπολης και...



...Ελληνικού είχαν διαρρήξει συνολικά εννέα (9) Ι.Χ.Ε αυτ-τα από τα οποία είχαν αφαιρέσει τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα .

Επίσης στον Ασπρόπυργο Αττικής, συνελήφθη 18χρονος Έλληνας κατηγορούμενος για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση» και «απάτες». Ο 18χρονος μαζί με συνεργούς του που καταζητούνται εντόπιζαν μέσω αγγελιών ιδιώτες που πωλούσαν επιβατηγά αυτοκίνητα, φορτηγά και αφού μετέβαιναν σε Κ.Ε.Π. ή Τράπεζες προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες μεταβίβασης, συνεργοί τους έκλεβαν τα οχήματα και τα έκαναν ανταλλακτικά.

Από την προανάκριση εξιχνιάστηκαν 15 περιπτώσεις οχημάτων που έγιναν μ' αυτό τον τρόπο ανταλλακτικά, με το συνολικό κέρδος να υπολογίζεται ότι υπερβαίνει το χρηματικό ποσό των διακοσίων χιλιάδων ευρώ (200.000).




Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου